Fijne vakantie!

  • 29 juni 2017

Vanavond is de laatste speelavond bij Sla Maar Raak. Van 18.30 – 20.00 uur spelen we de laatste wedstrijden en houden we de derde helft. Daarna breekt de zomerreces aan. Op donderdag 7 september begint het nieuwe seizoen (2017-2018) en spelen we weer om 18.30 uur.
De nieuwe leden heten we van harte welkom: Ester, Ton, Henk, Mirjam, Corné, Diana en Jeanet.

Afscheid nemen we van Jurrie en Gerry. Jurrie vooral als bestuurslid. Het ga je goed en samen met Gerry nu genieten van de mooie dingen in het leven. Ook nemen we afscheid van Wim, de voorzitter. Bedankt Wim. Voor alles. Te weinig tijd om alles te omschrijven, maar ook zo om niets te vergeten. Ook Rob heeft zich teruggetrokken uit het bestuur. Ook aan hem alle dank voor de inzet.

Het nieuwe bestuur is gevormd: Jan Denekamp (voorzitter), Inge Marquering (secretaris), Ray Westerkamp (algemene zaken en webmaster) en Eric van Dijk (penningmeester). Na het reces meer over deze mensen!

G O E D E V A K A N T I E !

Sla Maar Sociaal:
RSS
Email
Facebook
Facebook