Update (2) Sla Maar Raak en Corona…

  • 24 maart 2020

Beste leden,

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die zijn getroffen rondom het nieuwe coronavirus, laten wij jullie via deze weg weten dat ook Sla Maar Raak helaas heeft moeten besluiten dat wij stoppen met spelen de komende weken.

Gisteren (23 maart) zijn er weer nieuwe maatregelen ingesteld in de corona-crisis. De maatregelen hebben als gevolg dat het jaarlijkse SMR toernooitje op 16 april niet kan doorgaan. Ook zal er tot 1 juni niet gespeeld mogen worden.
We kunnen alleen maar hopen dat het na 1 juni wel weer mag, maar daarover valt nu uiteraard nog niets te zeggen.

Het betekent ook dat de feestavond op 24 april niet kan doorgaan.

Dat was het weer voor nu. We hopen dat een volgend bericht weer wat positiever nieuws te brengen heeft.

Een goede tijd toegewenst!

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur

Sla Maar Sociaal: