Zo Sla Je Mee

Lid worden vanaf 25 jaar of ouder kan om elke donderdag mee te spelen bij Badmintonclub Sla Maar Raak Zwolle mits beschikbaar. Wij streven naar aan ledenaantal van maximaal 31 leden. Nieuwe leden mogen een aantal keren “warm spelen” om te kijken of het spel en de club je aanspreken. Dit is kosteloos en altijd na uitnodiging door één van de bestuursleden. Ben je (ooit) eerder lid geweest en wil je opnieuw lid worden dan is het kosteloos “warm spelen” niet meer van toepassing. Een belangstellende die lid wilt worden dient zich altijd telefonisch of via e-mail aan te melden bij onze secretaris, of één van de andere bestuursleden. Is het leden aantal bereikt en dient er zich een nieuw lid aan dan komt deze onderaan de wachtlijst te staan. Bij beschikbaarheid wordt de eerstvolgende bovenaan de wachtlijst benadert. Het beheer van deze wachtlijst is in handen van de secretaris.

Bij aanvang van het seizoen (meestal in de maand oktober, maar dit mag afwijken) houden wij ons jaarlijkse ledenvergadering op de donderdag na het badminton spelen in de foyer van de Bolder. Aan de hand van een eerder verkregen agenda via voorzitter of secretaris bespreekt het bestuur de agendapunten.

Wij streven naar gezelligheid binnen de club; spelen recreatief badminton en twee keren per seizoen houden wij een intern toernooi: Het Kersttoernooi (december) en het einde seizoenstoernooi (april). Daarnaast spelen wij (al dan niet op uitnodiging) ook op andere toernooien en is de vrijblijvendheid binnen onze leden vanzelfsprekend. Wij spelen recreatief en bieden geen training / les aan. Vaardigheid om de shuttles (terug) te slaan is een pré.

Wij spelen van 18.30 uur tot 20.00 uur in de sportzaal van de Bolder. Zelf dien je zorg te dragen voor een sportieve outfit en schoenen die geschikt zijn voor een sportzaal. Ook een eigen badmintonracket is bij definitieve lid worden wel aan te bevelen. Shuttles zijn beschikbaar.

Print Friendly, PDF & Email